reklam ajansının görevleri


E-Bülten’in Faydaları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Firmanız ya da web sitenizin duyurularını ve gelişmelerini internet kullanıcılarına haberdar etmek için düzenlenmiş e-mail bildirimine e-bülten denir. E-bülten, şirketinizin imajını ve başarısını etkileyecek önemli unsurlar arasında yer alır. Bir e-bültendeki çalışmalarınız ne kadar kaliteli olursa o kadar geri dönüş alma şansınız artar. Şu an itibarıyla dünyanın en büyük pazarlama aracının internet olduğunu düşünürsek, insanlara en kolay ulaşım aracı olarak e-bültenleri söyleyebiliriz.

E-mail yoluyla gönderilen e-bültenler, hedef kitleye ulaşmak için en düşük maliyetli, en kısa ve kolay yoludur. E-mail üzerinden direk kişiye ulaşan e-bültenler, okuyan tüketici üzerinde samimi duygular etkisi yaratır. Maillerinizi düz metin üzerinden veya ekte olarak koyacağınız resim, vektörel çizim, fotoğraf ya da illüstrasyon olarak da gönderebilirsiniz. Google’nin 2017 yılı reklam verilerine bakıldığında ise html e-mail tasarımı şeklinde gönderilen e-bültenlerin, hem profesyonel hem de daha etkili bir araç olduğu belirtilmiştir.

Reklam Ajansı E-Bülten Tasarımı

E-mail attığınız tüketicileri daha da arttırıp, yanıltmamak ve markanızı prestijli hale gelmesi için e-bülten gönderirken dikkat etmeniz gerek birkaç konu vardır.

  •  Bunun için e-mail konusu neyse, e-bülten olarak attığınız içerikte de o bulunmalıdır.
  •  Devamlılık ve güvenilirlik açısında e-posta adresinizi açık şekilde belirtip, iletişim bilgileriniz mutlaka eklenmelidir.
  • Olası tüketicinin e-mail listesinden çıkmak istemesi halinde; bu en kolay ve ekstra bir şey gerektirmeden olmalıdır.

Acw İstanbul Reklam Ajansı olarak bir blog yazımızın daha sonuna geldik. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere 🙂

Kategoriler




Author
acwistanbulCopywriter
Makalemizi Paylaşabilirsiniz